Pilník biely banán 100/180
Kód: EI 05-013Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Pilník banán bielej farby s hrubosťou 100/180 je obojstranný pilník s dvomi hrubosťami, určený na brúsenie starého gélového alebo akrylového materiálu z nechtov a úpravu nechtu pri modelácii.
Použitie -
- hrubosť 100 - na brúsenie gélového alebo akrylového materiálu z nechtov
- hrubosť 180 - na zdrsnenie prírodného nechtu pred nanášaním materiálu a úpravu voľného okraja prírodného nechtu.
Vlastnosti -
- Tvar - banán - Ergonomický tvar, ktorý umožňuje pohodlné a presné pilovanie aj v ťažko dostupných miestach.
Údržba
- Čistenie: Po každom použití je vhodné pilník očistiť od prachu a zvyškov materiálu pomocou kefky alebo dezinfekčného roztoku. Následne ho nechať uschnúť.
- Skladovanie: Uchovávajte pilník na suchom mieste, aby sa zabránilo jeho poškodeniu vlhkosťou.
Varovanie
- Uchovávanie mimo dosahu detí: Pilník by mal byť uchovávaný mimo dosahu detí, aby sa predišlo zraneniam
Hrubosti brúsnych blokov / pilníkov a ich použitie v nechtovej kozmetike
| Hrubosť | Použitie |
|---|---|
| 240 - Veľmi Jemná | Používa sa na úpravu prírodných nechtov a úpravu voľného okraja prírodného nechtu. |
| 220 - Jemná | Používa sa na jemné vyhladenie a finálnu prípravu nechtov pred lakom alebo gélom. |
| 180 - Jemná | Ideálna na zdrsnenie prírodného nechtu pred nanášaním materiálu a úpravu voľného okraja prírodného nechtu. |
| 150 - Stredná | Používa sa na obrúsenie materiálu na nechtoch. |
| 120 - Stredná | Vhodná na prípravu nechtov a mierne zdrsnenie pred aplikáciou akrylu, polygélu alebo gélu. |
| 100 - Hrubá | Používa sa na obrúsenie gélového, polygélového alebo akrylového materiálu z nechtov. |
| 80 - Veľmi Hrubá | Na rýchle obrúsenie veľkého množstva gélového, polygélového a akrylového materiálu z nechtov. |
Dodatočné parametre
| Kategória: | Pilníky na nechty |
|---|---|
| EAN: | 8585037303451 |
| Hrubosť: | 100, 180 |
| Použitie: | Na odstránenie materiálu, Na tvar, zdrsnenie a úpravu pri modelácii |
| Tvar: | Banán |
| Druh tovaru: | Pilník na nechty |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
